Herfst-Menu

Vanaf vandaag bieden wij dit leuke Herfst-Menu aan! 4 Gangen puur genieten!
Wij hanteren een minimum van 10 personen.
Herfst-Menu:
We starten de avond met een heerlijk fris voorgerecht:
Ceviche van Dorade met citrus, zeekraal, grapefruit en een koraal tuille. Hierbij serveren wij de Vinho Verde van Bico Amarelo. 
Voor het tussengerecht hebben wij keuze uit:
Steak Tartare met een schuim van zongedroogde tomaten en paprika.
Gecombineerd met de Corte Enrichetta van Pelassa.
Of 
Ravioli met paddenstoelen en een schuim van truffel. 
Gecombineerd met de Luna e i Faló van Vite Colte.
Het Hoofdgerecht!
Kalfssukade met zoete aardappel, bundelzwammen en een saus van Port en tijm. Hierbij serveren wij de Warwick Professor Black Pitch Black
We sluiten het diner af met:
Gebakken Suikerbrood, kaneel, vanille ijs en poedersuiker. Hierbij serveren wij de waanzinnige Moscatel de Muller Anejo. 
Het Herfst-Menu kost 75,00 euro per persoon.

Dit bedrag is incl:
- 2 man personeel.
- 4 gangen eten.
- 1 glas wijn per gang.
Wij zullen altijd extra wijn meenemen. Mochten er in overleg met u extra flessen wijn opengemaakt worden dan kan dit na afloop afgerekend worden.

Extra services:
- Tafel opdekken, wij kunnen de tafel ook netjes in thema opdekken. Dit kost 1 malig 35 euro.
- Menukaarten, wilt u bijpassende menukaarten op fotopapier? Dit kost 2 euro p.p. 

Wat nemen wij mee? 
Wij verzorgen het hele plaatje! Met ons eigen borden, bestek, waterglazen, waterflessen en wijnglazen hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Na afloop zorgen wij dat de keuken netjes wordt achtergelaten zodat u de volgende dag ook geen werkzaamheden heeft. Het enige wat u hoeft te doen is... Genieten! 

Interesse?

Het winter-menu kunt u aanvragen via het Offerte formulier. Of neem contact met ons op via de onderstaande gegevens.

wdcateringen@gmail.com
0627851985