hat-no-replace_5981275c-4217-4c6e-b75e-59c1b7b5714a

Kerst Bezorg Menu

4 Gangen Puur Genieten
Wine_Dine_Kerst_Menu
mask-bg-1-no-replace

Bestellen tot 15 Dec

"Food is my passion"

mesa-1-no-replace
mesa-2-no-replace
mesa-3-no-replace
-Menu-

Carpaccio van Hert met parmezaan, pompoen creme, bundelzwammen, geroosterde walnoten en een crunch van pijnboompitten.
Ravioli gevuld met paddenstoelen, geserveerd met truffelsaus en shiitake.
Kalfssukade met wintergroenten, zoete aardappel mousseline en Rode Port saus.
Chocolade mousse met verse bramen, coulis van roodfruit, chocolade pencil, Bastogne en ijs.

mask-bg-2-no-replace

Geniet samen met Wine & Dine!

mask-bg-1-no-replace

4 Gangen Bezorg Menu

Menu prijs €45 euro per persoon.
Bezorgkosten €4 euro. 

Bezorging op 25 of 26 Dec rond 12uur.
4 Gangen
mask-bg-2-no-replace

Revieuws Wine & Dine

Meerdere malen van de diensten gebruik gemaakt van deze twee fantastische, enthousiaste, gemotiveerde kerels! Vullen elkaar goed aan. Een aanrader voor een ieder!

Dennis Koekkoek

Voor de tweede keer bij ons thuis gekookt. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Echt een aanrader! Wij hebben heerlijk gegeten en mooie wijnen bij de gangen gehad.

Pom Cazemier

Hele fijne en snelle reactie op offerte aanvraag. Leuke, enthousiaste (jonge) mannen die dit met passie doen. Denken met je mee en het waren heerlijke, goed gevulde borrelplanken! Ook de kids hebben er lekker van mee gesnoept.

José Van Der Wardt

Dit bedrijf op een feestje van vrienden leren kennen. Ze stralen professionaliteit uit. Het eten en de wijn was verrukkelijk. En vooral de presentatie van het diner en de wijn was super en steeds een leuke onderbreking. Jonge mensen die veel enthousiasme uitstralen. Voor herhaling vatbaar.

Joyce Bongers

We hebben met 20 personen genoten van een voortreffelijk verzorgd 4-gangen-diner. Zowel het oog, als de smaak hebben ons meer dan verrast. Prachtig om te zien hoe 2 jonge (vak)mannen hun passie voor eten en wijn over weten te brengen. Chapeau!

Merie Cécile Merlijn

Afgelopen weekend hebben wij, met de vriendengroep, voor de derde keer mogen genieten van een diner van het enthousiaste duo van Wine & Dine... Wat een aanrader is dat! De mannen dekken de tafel, koken heerlijke gerechten en schenken bijpassende (lekkere) wijnen. Nadien wordt de keuken netjes achtergelaten. De communicatie verloopt uitstekend en de mannen houden rekening met eventuele dieetwensen. Wij zijn fan en kijken uit naar het volgende diner!

Jilles Dop