Winter - Menu

Vanaf vandaag bieden wij dit leuke Winter-Menu aan! 4 Gangen puur genieten!

Voorgerecht

Gemarineerde Coquille

met citrus, zeekraal, dille
en rivierkreeftjes

Hierbij serveren wij de 
Alba Martin, Albarino. 
1000016178
1000016198

Tussengerecht

Krokant gebakken Buikspek

met zoetzure komkommer, hoisin saus
en Japanse mayonaise.

Gecombineerd met de 
Schloss Lieser Riesling trocken.

Hoofdgerecht

Cote de Boeuf

met zoete aardappel, pepersaus,
krokantje en terrine van aardappel.

Hierbij serveren wij de
Francois Xavier Lambert, Cote du Rhone
1000017554_8260f99e-b1c4-4e81-b940-c78d6d5a9560
1000016187

Dessert

Panna Cotta

met gebrande meringue, verse bramen,
coulis van roodfruit en ijs. 
 
Hierbij serveren wij de waanzinnige
Tiefenbrunner, Rosenkönig.