Cateringen

Voorgaande cateringen

3 Gangen Lunch

Verzorgen jullie ook een lunch? Ja natuurlijk!
We mochten een heerlijk 3 gangen lunch verzorgen afgelopen week. Met alcohol vrije drankjes!
 
Starten de middag met een Tarte tatin van gekarameliseerde wortel, tijm, geitenkaas een honing. Hier drinken we een lekker warm winter drankje met cranberry sap, kaneel en sinaasappel.
Vervolgens gaan we door met een stoof van hert met een crème van pastinaak, krokantje van pastinaak en jus. Hier drinken we een alcoholvrije rode wijn bij! Waanzinnige combinatie!
Afsluitend met chocolade mousse, framboosijs, en rood fruit.
Natuurlijk een alcoholvrije Espresso martini!

4 Gangen Blommenhoeve

Wij mochten dit weekend een catering verzorgen in @de_blommenhoeve . Wat een prachtige locatie!

4 Gangen Herfst Test Menu

De mannen hebben ons herfst menu alvast goedgekeurd!
Binnenkort komt er een prachtig herfst menu online op de website, gecombineerd met waanzinnige wijnen.
Voor de mannen zijn wij de avond begonnen met een Tarte tatin van gekarameliseerde wortel met tijm, honing en geitenkaas! Hier drinken wij een heerlijke By Olaf Grenache bij.
Als tussengerecht hebben we een mooie zachte Parelhoenfilet met geroosterde bloemkool en bundelzwammen. Gereserveerd met een goed glas Puyol lacoste Viognier.
En dan natuurlijk het hoofdgerecht, Hertensucade! Geserveerd met gebakken pastinaak, jus van hert en een krokante van pastinaak. Natuurlijk gaan we over op rood, Brunel de la Gardine uit de Côte du Rhône.
Na 24uur lang dobberen in de rode wijn mogen we er eindelijk van snoepen! De stoofpeertjes met een crumble van Bastogne en een mousse van cheesecake! Daar drinken wij een hele dikke, mooie Tawny Niepoort bij.

4 Gangen Diner

De manier om een catering te starten, 17:00 in het zonnetje. We beginnen met een ruime kaasplank met de Gooische borrelwijn “domaine Guillaman”
Na deze frisse start zijn alle smaakpapillen wakker. Als tussengerecht hebben we steak tartaar met gepocheerd ei. Dit serveren wij met een rijke rosé uit de Provence. Aroma’s van kruisbessen, frambozen op super frisse tonen, sluiten goed aan bij steak tartaar.
En dan het hoofdgerecht, een super malse varkenshaas met groene asperges en rozemarijn krieltjes. De oosterse saus zorgt voor interessante smaak combinatie. Hiervoor hebben wij gekozen voor een licht tannines rijke tempranillo dat 12 maanden op Amerikaans eikenhout heeft gelegen. Aroma’s van vanille licht kruidig en donker fruit is de combinatie.
We eindigen deze mooie avond met witte chocolade mousse, frambozen ijs en chocolade pencils. Voor de wijn gebruiken we een frisse Oostenrijkse dessertwijn van de chardonnay druif. Door laat te oogsten zitten er nog veel suikers in de wijn wat je terug merkt in de tonen van abrikoos, peren, honing en licht filmend. Dit zorgt voor een spetterend einde.

4 Gangen Birthday Diner

Sander en Teun in actie. 
We hebben weer een mooi 4 gangen diner mogen verzorgen.
Om de avond lekker fris te beginnen hebben we een heerlijk gefrituurd eitje met hollandaise, rivierkreeftjes en zalmeitjes. Gecombineerd met een goed glas Grüner Verltliner.
Laten we doorgaan naar onze favoriet.... natuurlijk steak tartare! Met een gepocheerd eitje om het af te maken. Heerlijk!
En dan het hoofdgerecht, een prachtig stuk ossenhaas met groene asperges, gemarineerde aardappelen en pepersaus. Daar drinken we de Rioja Conde Valdemar bij.
Ja hoor we hebben een jarige in de zaal! Daarom knallen we het dessert met 2 vuurwerkjes er vrolijk in. Cheesecake met passievrucht, mango-passie ijs en munt. Gecombineerd met een lekker glas dessertwijn.

4 Gangen 21 Diner

Deze week mochten wij een 21 diner verzorgen. Met een heerlijk 4 gangen diner en een prachtig zonnetje kan er niks fout gaan.
We beginnen de avond met een goed glas Piper-Heidsieck champagne om vervolgens over te gaan op Zwaardvis! 
Zwaardvis met avocado crème en citroenmayonaise.
Gebakken eendenborst met pompoenpuree, paddenstoelen en een rozemarijn, knoflook jus.
Zeebaars filet met een risotto van parmezaan, groene asperges en zeekraal.
Frisse cheesecake met lemon curd, passievrucht en munt.

4 Gangen Bedrijfsdiner

Deze week weer een heerlijk diner verzorgd. 4 Gangen puur genieten! Bijpassende wijnen uitgekozen door Teun hem zelf, gecombineerd met de gerechten van Sander.
Loopt bij u het water (ik bedoel wijn) al in de mond? 
We starten de avond met een gefrituurd eitje met rivierkreeftjes, hollandaise en zalmeitjes.
Om vervolgens door te gaan met een frisse Tartare van Zeebaars met een gevulde scheermes met citroenmayonaise.
En dan het Hoofdgerecht! Gebakken Ossenhaas met gegrilde groene asperges, paprika, rozemarijnkrieltjes en bearniase.
Het dessert, cheesecake met limoen, munt, passievrucht en mango-passievrucht ijs! Heerlijk!

4 Gangen Reünie diner

4 Gangen Diner aan huis!
Vorige week mochten wij een 4 gangen diner verzorgen!
We starten lekker fris! Een heerlijk in citrus gegaarde tartare van Zeebaars met een gevulde scheermes, bosui en citroenmayonaise.
Daarbij schenken we een mooie frisse Vinho Verde.
Op verzoek gaan we door. De klassieke Vitello Tonato met kappertjes, rucola en ansjovis! Genieten!
Bij de Vitello hoort natuurlijk een wijn uit de collectie ByOlaf. Wij schenken hierbij de Grenache By Olaf.
En daar zijn we dan! Het hoofdgerecht, gebakken Ossenhaas met gegrilde groene asperges, rozemarijn krieltjes en Bearnaise!
Daar moet een knallende wijn tegenover staan, natuurlijk de La Luna e i Felò!
Om het nog even goed af te sluiten. Cheesecake! Met passievrucht, citroenrasp, munt en framboosijs!
En niet te vergeten de heerlijk bijpassende dessert wijn, Chateau Fonrousse.

5 Gangen Diner

Weer een prachtig weekend gehad in Breda! 5 gangen puur genieten. Met een trio van klassiekers als dessert.
 
We starten de avond met een glas bubbels! De heerlijke Idilicum cava.
 
 
 
De bubbel sluit mooi aan op het 1ste gerecht, Confit de Canard ingerold in komkommer met hoisin saus en Japanse mayonaise.
 
 
We gaan door naar de 2de gang, Ravioli gevuld met ricotta en spinazie. Geserveerd met salieboter en parmezaan crunch. 
 
Gang 3 alweer! Een klassieke steak tartaar met peterselie en een gepocheerd eitje.
 
Gang nummer 4, gebakken Ossenhaas met geroosterde bloemkool en pepersaus.
 
En dan zijn we aangekomen bij het dessert! Voor vanavond hebben wij een trio van klassiekers. Creme brulee, Chocolade mousse en een heerlijk stoofpeertje. 
 
 

5 Gangen Verjaardag Diner

Weer een prachtig 5 gangen diner mogen verzorgen voor 25 gasten.
We starten de avond met een wel bekende Zwaardvis met citrus, avocado crème, munt en een citroencréme.
Om vervolgens door te gaan met de Zalm bonbon. Gemarineerd met dille, mosterd en afgemaakt met een Japanse mayonaise.
Op naar het vlees. Ondertussen kent u dit gerecht wel, hij is vaak voorbij gekomen en iedereen geniet er vol van! De Steak tartare! Geserveerd met een gepocheerd eitje.
En dan het hoofdgerecht. Gebakken Ossenhaas met groene asperges en bearniase. Heerlijk mals met een lekker glas rode wijn!
Daar zijn we dan... Scroppino! Lekker fris met citroenijs en een partje limoen om de avond af te sluiten!

5 Gangen BBQ

Vorige week een heerlijke BBQ georganiseerd!
Gemarineerde Gamba’s met rode paprika, citroen, knoflook en peterselie.
Hele zalm zijde met grove mosterd, limoen, dille en crème fraiche.
Mini hamburger broodjes met oude kaas, gebakken ui en cocktail saus.
Spareribs met BBQ saus en Franse friet.
Gegrilde Ananas met vanille ijs, honing en munt.

6 Gangen Luxe Diner

Weer een prachtig diner mogen verzorgen met 6 heerlijke gangen!
We starten de avond met een mega chacuterie à la Sander. 3 verschillende soorten Levoni worsten, roombrie, Italiaanse kruidenkaas, 1 jaar oude kaas, gemengde noten, crackers, olijven en natuurlijk vijgen/noten brood. Heerlijk!
Toen de smaakpapillen opgang gekomen zijn gaan we door met 2 goed gevulde schalen met Langoustine en Kreeft!
Om vervolgens door te gaan op de Zalm bonbons, gegaard in citrus op de bbq en afgemaakt met een heerlijke Japanse mayonaise en bosui.
En voor 1 iemand die niet van vis hield hadden we de ouderwetse carpaccio.
Aangekomen bij het vlees... Steak Tartare! Geserveerd met een gepocheerd eitje. Ik zou zeggen, niks meer aan doen.
Ja hoor, we zijn er. De Tomahawk Steak! Een mooi dik stuk vlees geserveerd met chimichurri, bloem ui en rozemarijn krieltjes. Echt een aanrader!
We hebben de avond afgesloten met een goed gevulde plank met gegrilde Ananas, vanille ijs, honing en munt.