21-Diner

Fine Dining

4/5/6/7/8 Gangen

Borrel

0+
Mensen hebben genoten van onze gerechten!
20230930_183441

Fine Dining

"Wij brengen onze passie bij u thuis."
Met onze Fine Dining menu's creëren wij hoog kwaliteit gerechten gecombineerd met prachtige bijpassende wijnen. 
Het menu stemmen wij precies af naar uw wensen met heerlijke seizoen gebonden ingrediënten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul ons offerte formulier hier in!   

21 Diner

"Onze specialiteit" 
Wij verzorgen uw 21 Diner precies tot aan de puntjes! 
Naar uw wensen creëren wij met aandacht het beste 21 Diner.
Met prachtige bloemstukken en kaarsen op tafel, ons eigen servies (tot 30p.), menukaarten en natuurlijk de beste gerechten uitgekozen samen met jullie! 

Bent u binnenkort jarig? Laat het ons hier weten!  
1000014234
20230819_160128

Borrel

Wilt u zelf niet te druk zijn met het inschenken van de glazen of het toveren in de keuken? Wij verzorgen het gehele plaatje!
Het enige wat u hoeft te doen is genieten.
Wij lopen rond met heerlijke luxe hapjes, verzorgen de drankjes, en voorzien jullie feestje van het beste. 

Binnenkort een borrel? Laat het ons hier weten!  

LuxeHapjes-Borrelplanken

Wij bezorgen Luxe Hapjes en Borrelplanken voor elke gelegenheid!
U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken, we bezorgen de Hapjes op het gewenste tijdstip en halen de volgende dag de planken netjes weer op!

Uitgebreide informatie kunt u hier vinden!
1000013308_d0448e6f-dc10-43b7-bd10-dcfc2b3a9292

"We create memories"

Reviews Wine & Dine

Afgelopen weekend hebben wij voor de 2de keer mogen genieten van een heerlijk diner, dit keer 6 gangen. We hebben weer heerlijk genoten van alle gerechten en de bijpassende wijntjes. Het is leuk om te zien hoe enthousiast de mannen het presenteren. Ga vooral zo door en tot de volgende ronde want wij blijven dit met onze vriendengroep zeker herhalen!!

Lisa Bouwman

Ja, echt waar... 5 sterren weer. Sander en Teun hebben een 21-diner voor mijn zoon tot in de puntjes verzorgd. Decoratie en eten. Het eten was verrukkelijk en de bijpassende wijnen, met een leuk verhaal van Teun, waren ook heel erg goed. Alle jongens waren onder de indruk. En wij hebben ook genoten van een prachtige avond die ontzorgd is verlopen dankzij Wine & Dine. Ik kom zeker terug bij Wine & Dine. De kant-en-klare kerstmenu's lijken me ook een uitkomst. Een aanrader!!!"

Sonia van der Zwaan

Met een groep vrienden van een heerlijk vervroegd 4-gangen kerstdiner genoten, met zorg bereid door Sander en Teun! Het eten was heel smaakvol, net als de begeleidende wijnen. Hun enthousiasme maakte de beleving compleet! Het was heerlijk om volledig verzorgd te worden in eigen huis, zodat we allemaal aan tafel tijd en aandacht hadden voor elkaar.
 Absolute aanrader!

Krista Schaafsma

Sander en Eline hebben een geweldig diner verzorgd voor 16 personen. Ze zijn heel professioneel en erg service gericht. Heel knap hoe ze dit voor elkaar krijgen op hun nog tamelijk jonge leeftijd

Bart Kuil

Meerdere malen van de diensten gebruik gemaakt van deze twee fantastische, enthousiaste, gemotiveerde kerels! Vullen elkaar goed aan. Een aanrader voor een ieder!

Dennis Koekkoek

Onlangs was ik onderdeel van een groep van ongeveer 30 personen die Sander en Teun hadden ingeschakeld. Was al een beetje op de hoogte van hun "kunsten" dus ging er met een bepaald verwachtingsniveau heen!!!! Maar ik moet zeggen dat het niveau overtroffen werd!!!! De kennis en beleving qua lekker eten en wijnkennis spat er vanaf!!! Een bierdrinker als ik had door de enthousiaste uitleg zowaar 3 wijn en 1 port op!!!! Eten was ook top en schitterend opgediend. Petje af voor deze 2 vakmensen. Chapeau. Echt een aanrader in het kwadraat!!!!!!!

Mathijs van Schaik