Offerte aanvragen

{formbuilder:OTEzMDU=}

"Wij verzorgen uw hele avond!"

Diner voorbeelden

4 Gangen Blommenhoeve

Wij mochten dit weekend een catering verzorgen in @de_blommenhoeve . Wat een prachtige locatie!

4 Gangen Verjaardag Diner

De manier om een catering te starten, 17:00 in het zonnetje. We beginnen met een ruime kaasplank met de Gooische borrelwijn “domaine Guillaman”
Na deze frisse start zijn alle smaakpapillen wakker. Als tussengerecht hebben we steak tartaar met gepocheerd ei. Dit serveren wij met een rijke rosé uit de Provence. Aroma’s van kruisbessen, frambozen op super frisse tonen, sluiten goed aan bij steak tartaar.
En dan het hoofdgerecht, een super malse varkenshaas met groene asperges en rozemarijn krieltjes. De oosterse saus zorgt voor interessante smaak combinatie. Hiervoor hebben wij gekozen voor een licht tannines rijke tempranillo dat 12 maanden op Amerikaans eikenhout heeft gelegen. Aroma’s van vanille licht kruidig en donker fruit is de combinatie.
We eindigen deze mooie avond met witte chocolade mousse, frambozen ijs en chocolade pencils. Voor de wijn gebruiken we een frisse Oostenrijkse dessertwijn van de chardonnay druif. Door laat te oogsten zitten er nog veel suikers in de wijn wat je terug merkt in de tonen van abrikoos, peren, honing en licht filmend. Dit zorgt voor een spetterend einde.

4 Gangen 21 Diner

Deze week mochten wij een 21 diner verzorgen. Met een heerlijk 4 gangen diner en een prachtig zonnetje kan er niks fout gaan.
We beginnen de avond met een goed glas Piper-Heidsieck champagne om vervolgens over te gaan op Zwaardvis! 
Zwaardvis met avocado crème en citroenmayonaise.
Gebakken eendenborst met pompoenpuree, paddenstoelen en een rozemarijn, knoflook jus.
Zeebaars filet met een risotto van parmezaan, groene asperges en zeekraal.
Frisse cheesecake met lemon curd, passievrucht en munt.

4 Gangen Bedrijfsdiner

Deze week weer een heerlijk diner verzorgd. 4 Gangen puur genieten! Bijpassende wijnen uitgekozen door Teun hem zelf, gecombineerd met de gerechten van Sander.
Loopt bij u het water (ik bedoel wijn) al in de mond? 
We starten de avond met een gefrituurd eitje met rivierkreeftjes, hollandaise en zalmeitjes.
Om vervolgens door te gaan met een frisse Tartare van Zeebaars met een gevulde scheermes met citroenmayonaise.
En dan het Hoofdgerecht! Gebakken Ossenhaas met gegrilde groene asperges, paprika, rozemarijnkrieltjes en bearniase.
Het dessert, cheesecake met limoen, munt, passievrucht en mango-passievrucht ijs! Heerlijk!

5 Gangen BBQ

Vorige week een heerlijke BBQ georganiseerd!
Gemarineerde Gamba’s met rode paprika, citroen, knoflook en peterselie.
Hele zalm zijde met grove mosterd, limoen, dille en crème fraiche.
Mini hamburger broodjes met oude kaas, gebakken ui en cocktail saus.
Spareribs met BBQ saus en Franse friet.
Gegrilde Ananas met vanille ijs, honing en munt.

6 Gangen Luxe Diner

Weer een prachtig diner mogen verzorgen met 6 heerlijke gangen!
We starten de avond met een mega chacuterie à la Sander. 3 verschillende soorten Levoni worsten, roombrie, Italiaanse kruidenkaas, 1 jaar oude kaas, gemengde noten, crackers, olijven en natuurlijk vijgen/noten brood. Heerlijk!
Toen de smaakpapillen opgang gekomen zijn gaan we door met 2 goed gevulde schalen met Langoustine en Kreeft!
Om vervolgens door te gaan op de Zalm bonbons, gegaard in citrus op de bbq en afgemaakt met een heerlijke Japanse mayonaise en bosui.
En voor 1 iemand die niet van vis hield hadden we de ouderwetse carpaccio.
Aangekomen bij het vlees... Steak Tartare! Geserveerd met een gepocheerd eitje. Ik zou zeggen, niks meer aan doen.
Ja hoor, we zijn er. De Tomahawk Steak! Een mooi dik stuk vlees geserveerd met chimichurri, bloem ui en rozemarijn krieltjes. Echt een aanrader!
We hebben de avond afgesloten met een goed gevulde plank met gegrilde Ananas, vanille ijs, honing en munt.