4 Gangen Diner

De manier om een catering te starten, 17:00 in het zonnetje. We beginnen met een ruime kaasplank met de Gooische borrelwijn “domaine Guillaman”
Na deze frisse start zijn alle smaakpapillen wakker. Als tussengerecht hebben we steak tartaar met gepocheerd ei. Dit serveren wij met een rijke rosé uit de Provence. Aroma’s van kruisbessen, frambozen op super frisse tonen, sluiten goed aan bij steak tartaar.
En dan het hoofdgerecht, een super malse varkenshaas met groene asperges en rozemarijn krieltjes. De oosterse saus zorgt voor interessante smaak combinatie. Hiervoor hebben wij gekozen voor een licht tannines rijke tempranillo dat 12 maanden op Amerikaans eikenhout heeft gelegen. Aroma’s van vanille licht kruidig en donker fruit is de combinatie.
We eindigen deze mooie avond met witte chocolade mousse, frambozen ijs en chocolade pencils. Voor de wijn gebruiken we een frisse Oostenrijkse dessertwijn van de chardonnay druif. Door laat te oogsten zitten er nog veel suikers in de wijn wat je terug merkt in de tonen van abrikoos, peren, honing en licht filmend. Dit zorgt voor een spetterend einde.
1 van 4

"We create memories"

Luxe Fine Dining | 21 Diner | Borrel | Luxe hapjes/borrelplanken