5 Gangen verjaardag

Weer een prachtig weekend gehad in Breda! 5 gangen puur genieten. Met een trio van klassiekers als dessert.
 
We starten de avond met een glas bubbels! De heerlijke Idilicum cava.
 
 
 
De bubbel sluit mooi aan op het 1ste gerecht, Confit de Canard ingerold in komkommer met hoisin saus en Japanse mayonaise.
 
 
We gaan door naar de 2de gang, Ravioli gevuld met ricotta en spinazie. Geserveerd met salieboter en parmezaan crunch. 
 
Gang 3 alweer! Een klassieke steak tartaar met peterselie en een gepocheerd eitje.
 
Gang nummer 4, gebakken Ossenhaas met geroosterde bloemkool en pepersaus.
 
En dan zijn we aangekomen bij het dessert! Voor vanavond hebben wij een trio van klassiekers. Creme brulee, Chocolade mousse en een heerlijk stoofpeertje. 
 
 
1 van 4

"We create memories"

Luxe Fine Dining | 21 Diner | Borrel | Luxe hapjes/borrelplanken